RONALDO NE RAZMIŠLJA O MIROVINI "Biološki imam 23 godine"

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAJBOLJI strijelac u povijesti Lige prvaka sa 120 golova, Cristiano Ronaldo, iz drukčijeg ugla govorio je za španjolsku televizijsku emisiju Jugones uoči finala Lige prvaka 26. svibnja protiv Liverpoola u Kijevu. Međutim, ovog puta Portugalac je odgovarao na neka druga pitanja, kao na primjer o mogućem dolasku Neymara, vlastitim planovima...

"U Madridu se stalno vrte priče o pojačanjima. U klubu sam osam godina i u to vrijeme se pričalo za 50-ak igrača da dolaze, a na kraju nitko od njih nije potpisao. Uvijek se priča kako će ih doći puno, a na kraju godine uvijek oni isti dočekaju finiš sezone jer najbolji igraju u Realu", poručio je. 

Često mediji pišu kako Ronaldo nije zadovoljan u Realu. Te kako traži više novaca, te kako želi bolji ugovor, te kako od predsjednika Florentina Pereza zahtijeva pojačanja, te kako se sve vrti oko njega...

"Ja sam dobro i sretan sam. Ne mogu se požaliti. U subotu igramo još jedno finale, navijači su uz mene, kao i suigrači. Dobro mi je u Realu, ali postoje neke stvari koje ne ovise o meni. Kod kuće donosim odluke ja, ali ne i u Realu, to nije istina", demantirao je Ronaldo, nakon čega je otkrio kad planira završiti bogatu karijeru. I neće skoro...

"Biološki imam 23 godine. Dakle, povući ću se u 41. godini. Ima još puno do tada i želim igrati. Doista se osjećam fenomenalno", ispalio je. 

Zanimljivo, ranije je izjavio da se neće smiriti dok ne osvoji sedam Zlatnih lopti (trenutačno je na pet) te želi imati sedmoro djece (ima četvero za sada).

Voditelja emisije zanimalo je vježba li svoje proslave golova, a uz to je Portugalac otkrio i što mu donosi sreću.

"Kunem se da ne vježbam proslavu golova. Sad sam se već izvježbao kroz utakmice, ali prvi put sam to izveo spontano, kad smo pobijedili Chelsea u SAD-u. Također,  ljudi još ne znaju kako se to izgovara. Ja kažem 'Si! Ne, Suuu nego Si.' I donosi mi sreću. Kao i frizura. Kad mi kažu zašto se ne ošišam, da mi je frizura katastrofalna... Znam da jest, ali to mi je prirodna kosa i donosi mi sreću. Zašto bih je onda šišao?!", odgovorila je zvijezda Reala.
A zašto često skida dres tijekom proslave golova i pokazuje mišiće? Imao je kratki odgovor i na to...
 
"Moja djevojka mi kaže da sam seksi, pa zato", kroz smijeh je zaključio CR7, koji će u subotu imati priliku osvojiti petu Ligu prvaka u karijeri, čime bi se izjednačio s Barcelonom, Liverpoolom i Bayernom, koji su u povijesti isto toliko puta bili europski prvaci. 

Pročitajte više