Rossi ne prekida karijeru zbog nesreće, Edwards slomljen: "Marco će mi jako nedostajati"

VALENTINO ROSSI koji je sudjelovao u nesreći na stazi u Sepangu u kojoj je poginuo njegov sunarodnjak Marco Simoncelli, opovrgava glasine o umirovljenju.

Sedmerostruki svjetski prvak u kraljevskoj klasi, od ukupno devet naslova prvaka, opovrgava glasine da prekida karijeru nakon pogibije svog prijatelja Marca Simocellija jučer na stazi u Sepangu. Talijan je bio jako potresen nakon nesreće te je jedina njegova izjava ona objavljena na Twitteru:
 
"Sic mi je bio poput mlađeg brata, na stazi i van nje bio je jako dobroćudan. Još ne mogu vjerovati da ga nema. Strašno će mi nedostajati", napisao je Rossi.
 
Davide Brivio, njegov bivši menadžer, opovrgnuo je glasine na Twitteru:
 
"Mnogi se raspituju da li će Vale (Valentino Rossi, op.a.) prekinuti karijeru. To uopće nije točno i žao mi je što to uopće moram objašnjavati."
 
U organizaciji MotoGP-a započela je istraga o nesreći u kojoj je poginuo Simoncelli, ali još uvijek je prerano govoriti o razlogu zbog kojeg je nesretnom vozaču kaciga spala s glave prilikom sudara.
 
Colin Edwards, koji je u jučerašnjoj nesreći uz Valentina Rossija naletio na tragično preminulog Marca Simoncellija, na svom Facebook-profilu je napisao:

"Psihički sam vrlo teško i ovo je velika tragedija. Teško mi je u srcu i žalim sa svima onima koji su pogođeni ovom tragedijom, sa obitelji i obožavateljima. Marco mi je bio jako dobar prijatelj i jako će mi nedostajati", izjavio je Edwards koji je jedan od mnogih sportaša koji odaju počast preminulom kolegi.
 
"Počivao u miru Sic", stoji na kraju objave na Facebook-profilu Colina Edwardsa.
 
Edwards je u nesreći ozlijedio rame i slomio zapešće ruke, dok je Rossi prošao bez ozljeda.

Pročitajte više