Šale li se Talijani s Interom? Ovako su objasnili pomirbu Perišića i Icardija

Screenshot

MAURO ICARDI vratio se u Interovu momčad i regularno trenira s ostatkom ekipe. Službeno ga nije bilo zbog ozljede koljena, no svi znaju da je odbio igrati za klub na Valentinovo, kada je Inter igrao protiv Rapid Beča u Europa ligi.

Icardi je zbog razmirica sa suigračima i upravom bio izbačen iz momčadi, a sada se vratio jer klubu gori pod nogama i lovi plasman u Ligu prvaka.

Pritom Lautaro Martinez, Icardijeva zamjena, neće moći igrati protiv Lazija za tri dana pa bi se Icardi mogao vratiti u prvi sastav.

Očekuju ga zvižduci San Sira.

A Gazzetta dello Sport objavila je videoisječak s Interovog treninga u kojem se vidi kako je Icardi dodao loptu Ivanu Perišiću, što za njih znači pomirbu tog dvojca iako će mnogi to protumačiti kao - sprdnju.

Navodno u Interovoj svlačionici ratuju balkanski i južnoamerički klan jer je uprava oduzela kapetansku traku Icardiju te je proslijedila Slovencu Samiru Handanoviču.

Pritom je Perišić poručio Icardiju da smiri svoju suprugu Wandu Naru, koja je javno pričala o statusu hrvatskog reprezentativca u Interu što ga je jako razljutilo.

U posljednjih mjesec dana objavljen je niz vijesti u kojima se navodilo da Icardi i Perišić nisu u najboljim odnosima, a sada Talijani jednim dodavanjem naglašavaju izglađivanje narušenih odnosa najboljih Interovih pojedinaca.

Mnogima to sliči na pravu šalu...

Pročitajte više