Samovojska: Jedina slaba točka Srbije je vratar Borjan. Voditelj: On brani za Kanadu

Foto: Robert Anic/Pixsell

U HRT-ovoj emisiji Qatara nakon pobjede Ekvadora nad Katarom (2:0) na otvaranju Svjetskog prvenstva stručni analitičari Anton Samovojska i Tomislav Ivković analizirali su niz reprezentacija na turniru, uključujući i Srbiju. Srbija je u skupini s Brazilom, Švicarskom i Kamerunom.

Samovojska smatra da je to sjajna reprezentacija te da im je najslabija točka - vratar Milan Borjan, koji je kapetan Crvene zvezde i reprezentativac Kanade.

Samovojska je govorio o izborniku Draganu Stojkoviću Piksiju: "Takav je bio i nogometaš, samouvjeren i hrabar. Srbija ima uistinu dobrih igrača. Vlahović, Mitrović, Kostić... Imaju Tadića, imaju prekrasnih igrača", rekao je Samovojska pa nastavio: "Jedina slaba točka im je vratar, i to je problematično. Njihov vratar, Borjan."

Zbunili se i Samovojska i Ivković

Slaže li se bivši vratar s time, upitao je voditelj Ivan Dorian Molnar Tomislava Ivkovića pa dodao: "Borjan brani za Kanadu."

Samovojska se pokušao potom ispraviti: "Ovaj, kako se zove za Srbiju...", na što se Ivković nadovezao: "Imaju dva vratara, jedan brani i isto ima dva prezimena."

A voditelj Molnar potom je zaključio i promijenio temu: "Imaju Dmitrovića, zamjenskog vratara."

Srbija je na Svjetsko prvenstvo povela tri vratara. Marko Dmitrović, Predrag Rajković i Vanja Milinković-Savić su na popisu Dragana Stojkovića, a Milan Borjan kapetan je Crvene zvezde i prvi vratar Kanade, koja će igrati protiv Hrvatske u drugom kolu Svjetskog prvenstva. 

Pročitajte više