Odlični Šarić zakucao Bogdanovića na samo dno NBA lige

Foto: Guliver Image/Getty Images

U HRVATSKOM derbiju NBA lige, u dvoboju dviju najslabijih momčadi, Šarićeva Philadelphia pobijedila je Bogdanovićeve Brooklyn Netse 105:95.
 
Dario Šarić bio je među najboljima u pobjedničkoj momčadi. Mladi hrvatski reprezentativac nije počeo u petorci, no priliku s klupe sjajno je iskoristio i za 30 minuta igre ubacio je 18 poena, uz šut iz igre 5-13 (trice 3-6). Dario je pritom uhvatio pet skokova i dodao jednu ukradenu loptu te je na najbolji način iskoristio nešto lošiju partiju Ilyasove.
 
S druge strane, kod očajnih Netsa u sivilo momčadi uklopio se i Bojan Bogdanović koji je večeras odigrao blijedu partiju i za 35 minuta provedenih na parketu ubacio je 12 poena, uz šut 5-14.
 
Bila je to izrazito loša utakmica, posebice njeno prvo poluvrijeme. Obje momčadi odigrale su slabo, no za razliku od Netsa čija se igra isključivo svodi na filozofiju ''pukni tricu čim primiš loptu'', igra Sixersa donekle je imala glavu i rep. Pogotovo u nastavku, kad je proigrao najefikasniji igrač Sixersa Embiid koji je ubacio 20 koševa.
 

Pročitajte više