Sarri: Napoli se usudio napraviti nešto što nitko nikad nije napravio

Foto: EPA

U DERBIJU 25. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je na gostovanju pobijedio vodeći Napoli s 1:0 i probio se na drugo mjesto. Pogodak odluke zabio je Matias Vecino u 67. minuti. Napoli je susret na stadionu Diego Armando Maradona dočekao sa sedam uzastopnih pobjeda i razlikom pogodaka 16:1.

Lazio je ovom pobjedom ostvario četvrtu pobjedu uz jedan remi u zadnjih pet susreta, i to bez primljenog gola. Utakmicu je komentirao trener Lazija Maurizio Sarri, kojeg su novinari pitali igra li ljepše njegov Lazio ili Napoli. Evo što je odgovorio: 

"Postoji ljepota na mnogo načina. Ako volite plavuše i kraj vas prođe brineta koja baš dobro izgleda, nećete reći da je ružna. Razlika je u tome što ovaj Napoli igra dobro i pobjeđuje. Zavidim im, smrtno im zavidim. Spaletti je fenomen, skupa sa sportskim direktorom. Imali su hrabrosti učiniti nešto što nitko prije nije učinio", rekao je Sarri na konferenciji za medije.

Napoli i dalje uvjerljivo prvi

Napoli vodi na ljestvici sa 65 bodova, Lazio se probio na drugu poziciju s 48 bodova ispred Intera i Milana koji imaju po 47 bodova. Međutim, milanski klubovi imaju i utakmicu manje. Inter u nedjelju dočekuje Lecce, dok Milan u subotu gostuje kod Fiorentine.

 

Pročitajte više