Sarri: Navijači su na nas bacali vreće s urinom, a o sucima bolje da i ne pričam

Foto: EPA

IZ NAJIZJEDNAČENIJE skupine Europa lige Feyenoord ide u osminu finala, Midtjylland u međurundu tog natjecanja, Sturm je ispao iz Europe, a Lazio nastavlja u Konferencijskoj ligi. Sve četiri momčadi imale su po osam bodova nakon šest utakmica.

Nizozemski klub osvojio je prvo mjesto ljestvice u ogledu protiv Lazija pobijedivši 1:0. Trener talijanske momčadi Maurizio Sarri iskoristio je obraćanje novinarima za opis teških uvjeta u kojima je djelovao njegov tim i nekoliko natuknica o sucima. Laziju je bio potreban bod da osigura ostanak u Europa ligi, ali ostao je bez svega nakon gola Santiaga Gimeneza u 64. minuti.

"To je iritantno"

"Oni su na nas bacali vreće pune urina s tribina, ravno na našu klupu. To je iritantno", rekao je Sarri žaleći se na ponašanje dijela publike, a potom se suzdržavao da ne kaže sve što je htio reći o sucima koji su vodili utakmicu u Nizozemskoj:

"O njima bolje da i ne govorim. Jedan njihov igrač napravio je bar sedam-osam prekršaja, a na kraju su jedino moji igrači dobili žute kartone. Kod njihovog gola bila su dva prekršaja, a ne samo jedan. Očekivao sam od suca da to pogleda na VAR snimci."

Pročitajte više