Schaubov menadžer: Cro Cop ne zaslužuje borbu protiv Minotaura, Brandan ga je uništio nokautom

NAKON što je nokautirao Mirka Filipovića Brandan Schaub misli da bi se upravo on trebao boriti protiv Antonija Rodriga Nogueire. Naime, prije desetak dana menadžer Nogueira poslao je poziv Cro Copu za veliku borbu, što je hrvatski borac spremno prihvatio, međutim Schaub se pita zaslužuje li Mirko tu borbu.

"Lobiramo i danju i noću, međutim za sada nam nije ponuđena borba protiv Nogueire. Nadamo se da će Minotaur ostati u dobrom zdravlju još neko vrijeme i da će biti u prilici ponuditi Schaubu dvoboj u Brazilu. Znate, ja sam veliki navijač Cro Copa i gajim veliki respekt prema njemu, međutim čini se smiješno da je dogovorena borba između njega i Nogueira", rekao je Schaubov menadžer.

"Ne trebam vas podsjećati da je Schaub Mirka nedavno svladao jednim od najbrutalnijih nokauta koje sam ikad vidio. Schaub je trenutno jedan od najdominantnijih boraca svijeta, ne zaslužuje takav odnos. Nadam se da će se ljudi ipak urazumiti i da će Brandan imati priliku boriti se protiv Nogueire u Riju", dodao je.

Pročitajte više