LIGA PRVAKA

Scholes: Pogba će imati 35 godina i svejedno raditi gluposti

Screenshot: BT Sport

NASTAVLJA se saga oko Paula Pogbe i njegovih pregovora s Manchester Unitedom oko novog ugovora. Uskoro se će doći 1. siječanj, a Pogba će ući u posljednjih šest mjeseci svog ugovora. To znači da će moći pregovarati o odlasku u drugi klub bez suglasnosti Uniteda, jedino će morati čekati ljeto da mu i službeno istekne ugovor kako bi postao slobodan igrač.

Real Madrid, Juventus i PSG su klubovi čiji interes se zasad čini najvećim, a kako je Pogbi trenutno 28 godina, sljedeći veliki ugovor mogao bi mu biti i posljednji dugoročan ugovor u cijeloj karijeri. Nakon jučerašnje utakmice, u kojoj je Ronaldo morao spašavati United da ne izgubi od Atalante u Ligi prvaka kasnim pogotkom za 2:2, jedna od glavnih tema bio je i Paul Pogba, koji ponovno nije bio na razini.

Scholes opleo po Pogbi

U studiju BT Sporta utakmicu su analizirale legende Uniteda Paul Scholes i Rio Ferdinand. Obojica su zaključili kako Pogba nije zadovoljio, a posebno žestok u kritikama bio je Scholes.

"Koliko godina ima Pogba? 28? On je jako iskusan igrač, ali je jedan od onih igrača koji će i s 35 godina raditi gluposti. Uvijek će raditi glupe stvari, izvoditi finte i zabavljati ljude pokazujući koliko je vješt. Njegov najveći problem je koncentracija, često odluta za vrijeme utakmice", rekao je Scholes pa dodao:

"Pogba je na svojoj razini samo kad uz sebe ima sjajne igrače koji mogu prikriti njegove nedostatke. Kad se sjetite Juventusa, u kojem je bio briljantan i iz kojeg smo ga zato i doveli, sjetite se i da je oko sebe imao Pirla, Chiellinija, Bonuccija i Buffona. Imao je i agresivnog trenera. Njemu će takvo okruženje trebati i kad bude imao 35 godina."

Pročitajte više