Schumacherov sin nikad nije progovorio o ocu, a sad mu se dive zbog ovog poteza

ORGANIZATORI spektakla "Race of Champions" potvrdili su da će ovu utrku u siječnju 2019. godine prvi put voziti Mick Schumacher, sin velikog Michaela koji je puna dva desetljeća redovito nastupao na ovom natjecanju.

"Race of Champions" je utrka u kojoj se za volanom različitih vrsta automobila na kružnoj stazi utrkuju prvaci različitih automobilskih kategorija.

Nesretni Michael Schumacher svojevremeno je u paru sa Sebastianom Vettelom osvajao titule za Njemačku šest godina zaredom.

Mick Schumacher će u tandemu s Vettelom 19. i 20. siječnja voziti u Meksiku.

"Čast mi je što ću nastupiti na natjecanju koje je moj otac toliko volio i u kojem je sa Sebastianom visoko postavio ljestvicu. Napravit ću sve što mogu da budem što bolji u individualnom dijelu te da sa Sebastianom osvojim ovo natjecanje'', rekao je Schumacher mlađi.

Mick Schumacher nikad nije javno progovorio o očevoj nesreći, nikad nije davao izjave niti je bio prisutan u medijima. Stoga je ovaj njegov potez da nastavi očevim stopama izazvao oduševljenje ljubitelja auto-moto sportova, a ponajviše fanova velikog Michaela Schumachera.

Pročitajte više