Scoria: Potpuna dominacija Rijeke, Hajduk nemoćan i nedorastao

Foto: Hina

RIJEKA je u derbiju 24. kola HNL-a s 1:0 pobijedila Hajduk, iako je pobjeda domaćih mogla biti i uvjerljivija. Derbi kola prokomentirao je bivši trener Rijeke Elvis Scoria u HTV-ovoj emisiji Stadion.
 
"Rijeka je odigrala napadački u jednoj novoj formaciji. Keka je natjerao medijski pritisak na takve promjene. Dva vezna, dva krilna igrača, te "slobodni" Gavranović iza Balaja. Potpuna dominacija Rijeke je bila u derbiju, svaki korner je bio prilika. Za Rijeku je ovo rutinska pobjeda, no trebat će još vremena da se iskupe za poraz na Maksimiru (0:3)", rekao je Scoria, kojeg je Hajduk razočarao igrom na Rujevici.
 
"Nemoćan i nedorasli Hajduk. Čudi i veliki broj ozljeda koje ta momčad ima već za treće kolo. Hajduk, koji je istrčao s pet mladih igrača, može biti zadovoljan sa samo minimalnim porazom. Većina tih igrača je prvi put zaigrala pred sedam tisuća navijača i u ovakvoj atmosferi."
 
"Split bio sjajan protiv Dinama"
 
Istim rezultatom je Dinamo u drugom derbiju kola slavio protiv Splita.
 
"Split je odigrao jako dobro. Imao je tri velike prilike, no sjajan je bio vratar Dinama Eduardo. Dobro su pripremili utakmicu i bili su jako blizu boda iz Maksimira."
 
"Pjaca zabio poput Del Piera, najljepši gol prvenstva"
 
Presudio je trenutak genijalnosti Marka Pjace...
 
"HNL zna biti ovakav-onakav, ali ovo je gol velike kvalitete. Pjaca je pogodio poput Del Piera, za mene najljepši gol prvenstva, a za Dinamo je značio nova tri boda."
 
 

Pročitajte više