Scoria: Najavljivana je 50-50 utakmica Dinama i Milana. Ovo je bilo daleko od toga

Foto: Goran Kovacic/Pixsell

DINAMO je u petom kolu Lige prvaka na Maksimiru izgubio od Milana rezultatom 4:0. Talijanski prvak u vodstvo je došao u 40. minuti golom Mattea Gabbije, a onda je od 46. do 69. minute zabio još tri gola. Strijelci su bili Rafael Leao i Olivier Giroud, dok je Robert Ljubičić postigao autogol. Utakmicu su u studiju Arena Sporta komentirali Tomislav Rukavina i Elvis Scoria.

"Nadali smo se, priželjkivali i vjerovali da Dinamo može napraviti dobar rezultat. To bi prije svega bilo izbjegavanje poraza. Treba naglasiti da ova podrška Bad Blue Byosa dovoljno govori da su navijači Dinama sretni s onime što je Dinamo pokazao u Ligi prvaka", rekao je Rukavina pa predao riječ Elvisu Scoriji:

"Rezultat je na kraju realnost onoga što smo vidjeli na terenu. Dinamo je zadnjih par utakmica u padu forme, trkački nije na nivou i ne može se pokriti u veznoj liniji. Dinamo je često individualno ispadao bez razloga, a kad tako ispadaš protiv ovakve ekipe, onda budeš kažnjen. Daleko je ova utakmica bila od onoga što se najavljivalo da je to 50:50 utakmica."

Pročitajte više