DINAMO U EUROPI

Sedloski: Dinamo je favorit, mi smo svoje napravili prolaskom 1. pretkola Lige prvaka

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO i Shkupi odigrat će večeras prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka. Hrvatski prvak igrat će protiv makedonskog prvaka, momčadi koju vodi nekadašnji Dinamov branič Goce Sedloski. On je vrlo dobro upoznat sa situacijom u maksimirskom klubu i ulogu favorita u dvije utakmice koje slijede prepušta Dinamu.

"Svjesni smo protiv koga igramo, protiv jedne od najboljih momčadi na ovim prostorima. Znamo po što smo došli, neće biti lako. Znamo kako igra Dinamo, pratili smo ga i analizirali. Želimo se predstaviti u dobrom izdanju, a koliko će nam to suparnik dozvoliti, vidjet ćemo. Dinamo igra dosta ofenzivan nogomet pod vodstvom novog trenera Ante Čačića. Spremni smo na sve. Mislim da će dečki odraditi posao kako treba i da ćemo se dobro predstaviti", rekao je Sedloski pa dodao:

"Prije godinu i pol dana bio sam trener Dinama II. Nažalost, bilo je kratko... Znate i sami da sam tu proveo dosta godina kao igrač. Lijepo je kad se sjetim tog vremena, u tih sedam godina u Dinamu doista su me svi voljeli, navijači, uprava, ljudi u gradu... Sad sam, eto, na suprotnoj strani, neka bude dobra utakmica, neka dođe što više gledatelja, neka uživaju i neka pobijedi bolji. Dinamo je favorit, ali znate kakav je današnji nogomet..."

"Želimo se što bolje predstaviti"

Nije želio detaljno govoriti o šansama svog tima. Na tu je temu tek rekao:

"Dinamo gotovo da i nema slabih strana. Vidimo da igra dosta ofenzivno, ubacuju se iz drugog plana, moramo izdržati taj pritisak. Moramo se postaviti onako kako želim, čvrsto. Kažem, oni su favoriti, mi smo svoje napravili ovime što smo prošli 1. pretkolo, ali sad gledamo da se što bolje predstavimo i u ovoj fazi natjecanja. Ovo je prvih 90 minuta, ima još uzvrat u Skopju, neka i ondje bude naš stadion pun navijača i da uđemo u taj dvoboj s rezultatom koji priželjkujemo."

Utakmica započinje u 21 sat.

Pročitajte više