ATALANTA - PSG 1:2

Šepavi Verratti lud od sreće, Di Maria u šoku. Pogledajte slavlje PSG-a na tribini

Foto: Screenshot

PSG je sinoć u Lisabonu u nevjerojatnoj utakmici pobijedio Atalantu 2:1 i ušao u polufinale Lige prvaka u kojem će igrati protiv pobjednika susreta Leipzig - Atletico.

Mario Pašalić je u 27. minuti doveo Atalantu u vodstvo i sve do 90. minute činilo se da će Talijani proći. No prvo je Marquinhos u gužvi ugurao loptu u gol za 1:1 pa je Maxim Choupo-Moting, koji je ušao s klupe, u trećoj minuti sudačke nadoknade PSG-u donio preokret.

Utakmicu su s tribina pratili ozlijeđeni Marco Verratti i kartonirani Angel Di Maria, koji su se potpuno pogubili nakon što je Choupo-Moting zabio drugi gol. Šepavi Verratti je od sreće počeo trčati po tribini, ali je morao paziti da se ne posklizne pa se pridržavao za sjedalice. Za njim je išao Di Maria koji u početku nije znao treba li masku skinuti ili ne pa je odlučio trčati za Talijanom kako bi se obojica sjurili što niže prema terenu.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimke slavlja možete pogledati OVDJE i OVDJE.

Za to vrijeme su Neymar i Mbappe grimasama ispratili gol neočekivanog heroja, a Thomas Tuchel je također emotivno proživljavao ulazak u polufinale.

Nakon utakmice Choupo-Moting je otišao na tribinu do svojih suigrača, a Verratti i Di Maria su ga izgrlili.

Pročitajte više