EUROPA LIGA

SEVILLA - ROMA 2:0 Komični kiksevi Romine obrane odveli Sevillu u četvrtfinale

Foto: EPA

SEVILLA je s 2:0 slavila protiv Rome u utakmici osmine finala Europa lige, a pogotke su zabili Sergio Reguilon u 22. i Youssef En-Nesyri u 44. minuti susreta. Sevillu u sljedećem krugu čeka bolji iz okršaja Wolvesa i Olympiakosa. 

Utakmica je odigrana u Duisburgu zbog promjene domaćinstva i formata natjecanja kako bi se izbjeglo dodatno širenje pandemije koronavirusa.

Susret je puno bolje otvorila Sevilla, koja je zabila u 22. minuti susreta, a pogodak za vodstvo zabio je bivši igrač Real Madrida Sergio Reguilon.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Reguilonovog gola možete pogledati OVDJE.

Prošao stopere kao da ih nema

Bek Seville uzeo je loptu na 40-ak metara od gola Rome i sjurio se prema kaznenom prostoru ostavivši iza sebe veznjake Rome, a otpor mu nije pružio ni stoper Ibanez, pokraj kojeg je prošao kao da ga nema.

Kad je došao dovoljno blizu golu, mirno je zabio za 1:0 Seville u Njemačkoj. Drugi gol također je posljedica loše reakcije obrane Rome.

Po lijevoj strani obrane probio se Lucas Ocampos te došao do same gol-linije i iskosa pucao po golu, ali vratar Rome odbio je loptu. Ipak, lopta je stigla samo do El-Nesrija koji je čekao na pet metara i zakucao loptu u mrežu za konačnih 2:0.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku El-Nesrijevog gola možete pogledati OVDJE.

Pročitajte više