Show Hrvata u Njemačkoj. U dvije minute zabio dva gola u susretu koji je završio 3:4

Screenshot: Sportklub

HRVATSKI U-21 reprezentativac Igor Matanović bio je dvostruki strijelac Karlsruhera, koji je u 19. kolu 2. Bundeslige pobijedio HSV rezultatom 4:3. Matanović je prvi gol postigao u trećoj minuti, kada je leđima okrenut golu primio prizemni ubačaj, a zatim loptu provukao kroz noge HSV-ova golmana Daniela Fernandesa. 

Svega dvije minute kasnije, Matanović je udvostručio vodstvo Karlsruhea tako što se ubacio u pred gol, primio loptu, zaobišao suparničkog vratara i lagano zabio. Snimku golova pogledajte ovdje. Matanović je sada na šest pogodaka i tri asistencije u drugoj njemačkoj ligi, kamo je ljetos stigao na posudbu iz Eintracht Frankfurta.

Karlsruhe se nalazi na osmome mjestu s 27 bodova, dok je HSV četvrti s 34 boda. Vodeći klub 2. Bundeslige je St. Pauli s 39 bodova iz 19 susreta.

Matanović je rođen u Hamburgu, a igra za hrvatsku U-21 reprezentaciju

Matanović je rođen u Hamburgu te ima njemačko i hrvatsko državljanstvo. Karijeru je započeo u St. Pauliju, a Eintracht ga je 2021. doveo za 500 tisuća eura. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na milijuna eura. Ima dva nastupa i jedan pogodak za mladu hrvatsku reprezentaciju.

Pročitajte više