Šibenik ima novi NO: Tu su Kolumbijac i njegova kćerka, Meksikanac, Ekvadorac...

Foto: Pixell/Dusko Jaramaz

ŠIBENSKI prvoligaš je dobio novi Nadzorni odbor. Na jučerašnjoj glavnoj skupštini HNK Šibenik, rekapitulirana je financijska godina, ali je i odrađena reorganizacija klupskog vrha, piše Šibenski.hr.

Tako su umjesto braće Josipa i Ivana Bulata i Hrvoja Gudeljevića u novi Nadzorni odbor na četiri godine imenovani Francisco Cardona (predsjednik) te članovi Fabian Esteban Car Imbaya (Ekvador), Catalina Cardona Trujillo (Meksiko), Jaime Andres Saldarriaga i Gordan Drenski, predstavnik Zajednice sportova.

Isti izvor piše kako na ovoj sjednici nije bilo govora o najavljenom ulasku novih (su)vlasnika u prvoligaša sa Šubićevca. Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o engleskim poslovnim ljudima, koji su povezani sa Zoranom Cvetkovićem, ocem aktualnog prvotimca Šibenika Alexa Cvetkovića.

Inače, široj javnosti Zoran Cvetković je poznat kao zagrebački glazbenik, gitarist odnosno jedan od osnivača Prljavog kazališta i član Parnog valjka i Doriana Graya.

Prema također neslužbenim informacijama, Englezi pregovaraju o preuzimanju oko 40 posto vlasničkog udjela u HNK Šibenik.

Pročitajte više