"Silva i GSP su veliki šampioni, ali ja sam najveći prvak koji je ikada ušao u oktogon"

Foto: UFC

DEMETRIOUS JOHNSON još je jednom oduševio svijet i rekordni deseti put obranio pojas prvaka muha kategorije. Nakon dominacije od prve minute borbe završio je Wilsona Reisa submissionom u trećoj rundi.
 
"Sretan rođendan mom sinu. Volim te", poručio je “Mighty Mouse” iz oktogona odmah nakon pobjede protiv Reisa.
 
Euforični prvak rekao je da je prije ove borbe prošao možda i najbolje pripreme do sada, iako je puno toga napravio drugačije. S desetom obranom titule stao je uz bok legendama sporta poput Georgesa St.Pierrea i Andersona Silve te izjednačio "Spiderov" rekord od deset obrana pojasa.
 

 
"Drago mi je da publika to prepoznaje. GSP i Anderson su veliki šampioni, ali ja sam najbolji prvak koji je ikada ušao u oktogon. Završavam protivnike hrvanjem, udarcima, u klinču… Hvala vam svima", rekao je Johnson i otkrio što očekuje u budućnosti.
 
"Rekao sam Dani Whiteu, treba mi sedmeroznamenkasti iznos za sljedeću borbu, tu sam, razbijam ih sve, čistim. Vrijeme je da i zaradim."
 
"Reis je čvrst momak. Bio sam vrlo fokusiran tijekom kampa. S trenerima sam gledao svoje stare snimke. Planiram se vratiti u dvoranu i popraviti stvari koje nisu bile dobre u ovoj borbi. Nekoliko puta sam imao njegovu ruku u zraku i trebao sam to iskoristiti", rekao je Johnson dodavši: "Sada sam bolji nego u prošloj borbi. Sretan sam."
 

Pročitajte više