Simeone ljutit na suca: Opet smo oštećeni i nikog nije briga

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID u gradskom je derbiju sinoć pobijedio Atletico 3:1 nakon produžetka i izbacio ga iz Kupa kralja u četvrtfinalu. Gol za izjednačenje Reala u 79. minuti Rodrygu je namjestio Luka Modrić, koji je igrao svih 120 minuta.

Real je utakmicu prelomio dvama golovima u produžetku, nakon što je Atleticu zbog drugog žutog kartona isključen Stefan Savić. No iz Atletica bjesne na suce zbog toga što se istog kriterija nisu držali još u regularnom dijelu, pri njihovu vodstvu, kad je Ceballos prošao bez kazne nakon što je u 70. minuti pokupio Lemara na rubu šesnaesterca.

U Atleticu ljutiti zbog dvostrukih kriterija

"To je bio odlučujući detalj, ali prošao je nezapaženo. Opet smo oštećeni i nikog nije briga", rekao je trener Diego Simeone, a s njegovom konstatacijom složili su se i igrači, koji su redom govorili kako je Ceballos trebao dobiti drugi žuti karton, posebno u usporedbi s prekršajem zbog kojeg je isključen Savić.

"Ako je isključen Savić, morao je biti i Ceballos. Ali navikli smo na ovo, ništa novo. Borili smo se do kraja, no opet su nas sasjekli", rekao je slovenski golman Jan Oblak, a Rodrigo De Paul dodao je da bi volio da sudačke pogrešne ponekad odu na njihovu stranu.

Simeone: Nek mi sudac kaže ako ima problema s Moratom pa ga drugi put neću staviti

Simeoneu je smetalo puno više odluka suca Sota Grada od te da Ceballosa ne kazni drugim žutim, a posebno način na koji tretira njegova napadača Alvara Moratu. 

"Pitao sam ga ima li osobnih problema s Moratom jer nije sudio neke prekršaje nad njim, kao i u San Sebastianu ne tako davno. Rekao mi je da Morata preuveličava prekršaje, ali ni jedan mu nije dosudio. Neka mi kaže ako ima nešto protiv Morate, pa ga u idućoj utakmici neću staviti", ironično je poručio Simeone.

Pročitajte više