Šimunić odgovara Bosnichu: Ne znaš kakav je to osjećaj kad obučem hrvatski dres!

SVI znaju koliko Joe Šimunić uživa u nastupima za hrvatsku reprezentaciju pa niti ne čudi njegov odgovor Marku Bosnichu, bivšem Scceroosu koji je iskritizirao HNS zbog krađe australskih talenata.

Negdašnji vratar Manchester Uniteda poručio je svim mladima australskim Hrvatima da je Australija bila ta koja je u njih uložila novac pa bi ona morala biti i njihov prioritet.

"Svaka njemu čast, ali, koliko znam, svi smo mi ljudi sa svojim slobodama", rekao je Šimunić za Sportske novosti dodavši:

"Uvijek kada se vraćam u Australiju, srećem iste ljude. I nikada nisam imao problema, maksimalno me se poštuje. Bilo je, doduše, povremenih slučajeva da mi je netko nešto doviknuo ili kazao, ali to sam riješio za pet minuta. Ponavljam, svaka čast Bosnichu, svako može imati svoje mišljenje, ali on ne može znati kako se osjećam kada na sebe odjenem dres s hrvatskim grbom."

Priča je eskalirala zbog navodnog novog "prebjega" nekog Australca u hrvatske redove. Riječ je Stephenu Lustici, mladom i talentiranom nogometašu koji bi mogao završiti za zagrebačkom Dinamu, a onda možda i u hrvatskoj reprezentaciji. Iz Maksimirske demantiraju da se radi o potencijalu za Modre.

Pročitajte više