Šimunić odletio jer se zakačio s Kovačem, Križanac zbog "povlačenja za dres" fizioterapeuta

SLOGA Bilić boysa otišla je u povijest tijekom vožnje "noćnim autobusom" na liniji Funtana - hotel Eden kada je došlo do sukoba Šimunića i Kovača koji su pokušali riješiti, svatko na svoj način, Križanac i fizioterapeut Domeniko Sisgoreo.

Usprkos zavjetu šutnje oko razloga koji su doveli do udaljavanja "uže obrane" iz reprezentativne baze u Rovinju, izgleda da pravi razlog tome nije što su Šimunić i Križanac pijanu noć navodno okončali povratkom u hotel Eden tek u sedam ujutro, nego u njihovoj upletenosti u "autobusni" skandal na povratku s bančenja u restoranu More.

A sve je počelo tako veselo i nevino, piše Slobodna Dalmacija, kada je ionako veselu atmosferu u autobusu, Joe Šimunić poželio dodatno začiniti tako što se dohvatio mikrofona.

Međutim, atmosfera je otišla u potpuno suprotnom smjeru kada je Šimunić stand up nastup obogatio dosjetkom kako su među njima i oni koji na klupi jedva čekaju da reprezentacija izgubi kako bi došli u prvi plan.

To je navodno zasmetalo Roberta Kovača, poznatog čuvara kulta reprezentacije (koji je ogorčeno reagirao i na primjedbe Ivana Jurića prije nekoliko mjeseci) i tako je došlo do velike svađe između Robija i Joea koja je umalo eskalirala u tučnjavu koju su pokuašli spriječiti ostali igrači.

Najuporniji u pokušaju mirenja bio je fizioterapeut Domeniko Sisgoreo, ali ga je u pokušaju razdvajanja "sukobljenih strana" onemogućio Ivica Križanac koji je zahtjevajući od Sisgorea da ih pusti kako bi "kao odrasli ljudi, sami riješili sukob", povukao Bilićevog suradnika.

Pročitajte više