TRANSFERI

Sin legende Partizana na potpis za Dinamovu filijalu stigao Ferrarijem

Foto: Facebook

PRIJELAZNI rok još nije ni počeo, a u hrvatskom je nogometu već napravljen transfer koji sigurno neće biti najjači ovog ljeta, ali teško će se naći zanimljiviji.

Lokomotiva je jučer potpisala ugovor s 21-godišnjim Srbinom Vanjom Vučićevićem, bivšim igračem Crvene zvezde i sinom legende Partizana. Ono što je posebno zapelo za oko je to da je mladić koji još ništa u karijeri nije postigao na potpis ugovora došao Ferrarijem.

Vučićević je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, za koju je odigrao samo 64 službene minute u dvije utakmice, a prošle sezone otišao je u Krilja Sovjetov.

Tamo je pak za prvu momčad odigrao 109 minuta u tri utakmice, a veći dio sezone proveo je u drugoj momčadi, za koju je postigao šest golova u 13 nastupa.

Njegov otac je Nebojša Uške Vučićević, legenda Partizana iz druge polovice 80-ih godina prošlog stoljeća, što objašnjava kako nogometaš ovako neimpresivne biografije može voziti tako luksuzan auto.

Vanja Vučićević već je drugi Srbin koji je potpisao za Dinamovu filijalu uoči nove sezone, nakon što je došao Dušan Joković iz Sesveta, a još u protekloj sezoni dres Lokomotive nosio je i Đorđe Rakić.

Pročitajte više