Škorić se emotivnom porukom na Instagramu oprostio od Osijeka

Foto: NK Osijek

MILE ŠKORIĆ otputovao je u Kinu, u kojoj će nastaviti karijeru nakon 14 godina provedenih u Osijeku. Legendarni kapetan, koji je za Osijek odigrao 333 utakmice, odlazi u Guangzhou Mighty Lionse, s kojima će sredinom travnja početi sezonu u kineskom prvenstvu.

Škorić je posljednju utakmicu za klub svojeg djetinjstva odigrao 18. ožujka. Kinezi su Osijeku platili odštetu, a Škorić je dobio ugovor kojim će sebi i svojoj obitelji osigurati miran život. Škorić se od kluba i navijača oprostio na utakmici sa Šibenikom (0:0), a isto je učinio i danas emotivnom objavom na Instagramu.

"Hvala NK Osijeku na predivnih 14 godina, hvala svim trenerima, suigračima, navijačima, svim zaposlenicima kluba.. Bile su to najljepše godine moje nogometne karijere u kojima sam ispunio mnogo snova, oborio rekord, izborio se za mjesto u reprezentaciji, falio je samo taj trofej.

Ovo je samo doviđenja, a ne zbogom, kao najveći navijač ću čekati taj trofej. I nadam se da ću se kad tad vratiti medu bijelo-plave u bilo kojoj funkciji. Hvala na svemu, falit cete mi svi, u meni ćete zauvijek imati najvjernijeg navijača", napisao je Škorić.

Pročitajte više