TRANSFERI

Sky: Džeko je natjerao Inter da počne planirati najveću trampu godine u Italiji

Foto: EPA

DŽEKO je jučer s Romom dogovorio ostanak u Rimu i tako natjerao Contea da potraži novog igrača kojeg će u napadu Intera uklopiti s Lukakuom i Lautarom Martinezom, piše Sky. 

Marotta i Ausilio prate nekoliko nogometaša, a spominju se brojna imena od Arkadiusza Milika, Alexisa Sancheza, Fernanda Llorenta pa do našeg Ante Rebića. 

Alexis Sanchez opcija je zato što je nepoželjan u Unitedu, Solskjaer ga nema u planovima za sljedeću sezonu. Ogroman ugovor od 500 tisuća funti tjedno s uključenim bonusima i samo tri gola u dvije sezone dovoljan su razlog da ga se engleski velikan poželi riješiti.

Druga opcija je Fernando Llorente koji je najisplativiji jer je slobodan igrač i u klub bi došao bez odštete, a Inter mu može ponuditi plaću koja bi ga zadovoljila. 

Trampa godine

Osim Intera, Llorentea želi i Napoli kojem za dovršetak slagalice za sljedeću sezonu nedostaje samo napadač, a želi dovesti i Maura Icardija. 

Upravo zbog toga kao opcija za Inter pojavio se i Milik, kojeg bi momčad iz Milana dovela u trampi s Napolijem, a u drugom smjeru otišao bi Mauro Icardi. Vjerojatno bi Napoli morao uz Milika dati i nešto novca, ali to mu gotovo sigurno ne bi bio problem. 

Posljednja opcija je Ante Rebić iz Eintrachta kojeg Inter želi dovesti već neko vrijeme, ali on bi koštao oko 40 milijuna eura pa se čini kao najmanje izgledna opcija. Ipak, Eintracht je ovog ljeta na primjeru Jovića i Hallera pokazao da je itekako voljan pregovarati pa ne treba isključiti mogućnost da još jedan Hrvat dođe u Inter. 

 

 

 

Pročitajte više