rukomet

Slavko Goluža 31. prosinca ostaje bez kluba. Tatran mu neće dati novi ugovor

Foto: Pixell/Goran Stanzl

NAKON četiri i pol godine suradnje, Slavko Goluža nije više trener Tatran Prešova. Ugovor između dvije strane istječe 31. prosinca, a uprava slovačkog prvaka neće mu ponuditi novi.

Ovu informaciju je za slovačke medije potvrdio vlasnik kluba Miloslav Čmelijal i otkrio da na njegovo mjesto dolazi donedavno prva igračka zvijezda kluba, Radoslav Antl. 

Goluža je tijekom trenerske karijere u dva navrata predvodio PPD Zagreb, a od 2010. do 2015. je bio i izbornik muške seniorske reprezentacije Hrvatske. S Tatran Prešovom je u sve četiri sezone dominantno osvajao trofeje u domaćim natjecanjima.

''Prvi sam trener koji se ovdje zadržao duže od dvije godine. Razvio sam srdačan odnos s ovim klubom i gradom i ponosan sam što sam radio ovdje prethodnih godina. Ipak, moram priznati da mi je na kraju mandata ponestalo energije. Zahvalan sam svima u klubu, na čelu s vlasnikom. Ekipi želim puno uspjeha u budućnosti, a prije svega zdravlja, koje nam je često nedostajalo u momčadi. Svom nasljedniku ostavljam šest bodova prednosti u odnosu na najbližeg rivala u prvenstvu, kao i jako dugu seriju utakmica bez poraza'', rekao je Goluža.

Pročitajte više