Slovenski izbornik: Neka sve ide kvragu!

IAKO su ispali u dramatičnoj završnici i neće nastupiti u osmini finala Svjetskog prvenstva, izbornik Slovenije Matjaž Kek nije pokazivao znakove tuge. Razočaranja da, ali i ponosa jer je, kako je sam rekao, vodio ekipu koja je postigla sjajan uspjeh.

"Iznimno sam ponosam i sretan jer sam vodio ovako krasne dečke i zbog toga što smo napravili ovo što smo napravili. Sport je, nažalost, takav, nekada ti da, nekada ti uzme. Razočaranje je ogromno. Nadam se samo da će se to što smo postigli znati cijeniti u budućnosti. Još jednom svim dečkima čestitam na svemu i dajem im svoje veliko poštovanje", izjavio Matjaž Kek za 24ur.

Kek je dodao još i ovu rečenicu...

"Rezultat je kakav je. Igrali smo protiv svjetske velesile. Danas se pola svijeta treslo kada je igrala Engleska protiv male Slovenije. Čestitam svojim dečkima i nadam se da će im se to jednom vratiti. Ne mogu opisati koliko sam uživao s njima raditi. Englezi su imali više prilika i igru, ali mi smo se borili."

Na kraju je zaključio:

"Na kraju nam je nedostajalo malo sreće. Neka sve ide skupa kvragu, po domaći rečeno. Mnogo toga u sportu nije pošteno, a to što se danas dogodilo nije bilo pošteno."

Pročitajte više