KUP KRALJA

Snimljen razgovor Barcinih igrača: ''Nisam siguran da ćemo osvojiti Kup kralja''

Foto: EPA

PORAZ koji su Barcelonini nogometaši pretrpjeli u El Clasicu nije se odrazio samo na stanje ljestvice, već i uzdrmao pojedince u momčadi katalonskog kluba do te mjere da su počeli sumnjati u daljnje uspjehe.

Real Madrid je svladao Barcelonu 2:1 u subotnjem derbiju, preskočio je u La Liginom poretku i stigao na bod zaostatka za vodećim Atleticom. Barcelona je sad trećeplasirani klub u španjolskom prvenstvu, a prvu sljedeću utakmicu igrat će protiv Athletica u petak, za naslov u Kupu kralja.

Stanje u momčadi u ovom trenutku nije dobro, navode španjolski mediji prilažući tvrdnji dio razgovora koji su vodili Barcelonini igrač po povratku s derbija. Gerard Pique nije nastupio u utakmici protiv Real Madrida, ali je imao ulogu u sukobu sa sucem poslije utakmice kojem je zamjerao neke odluke i prekratku nadoknadu igre.

Poslije te uloge preuzeo je ulogu igrača koji ohrabruje suigrače nakon pretrpljenog poraza. Izgubljeni El Clasico posebno je uzdrmao Jordija Albu koji je izrazio sumnju u daljnje uspjehe momčadi pa su tako španjolski mediji zabilježili ovaj razgovor njih dvojice:

Pique: ''Ne brini se, pobijedit ćemo. Sigurno ćemo osvojiti ovaj Kup kralja.''

Alba: ''Ne znam, eh.''

Pique: ''Što?''

Alba: ''Ne znam.''

Pročitajte više