RUKOMET

Šok za hrvatske rukometašice. Čeka ih Španjolska, a još ne znaju tko sve ima koronu

Foto: HRS

HRVATSKE rukometašice večeras od 20:30 igraju utakmicu sa Španjolskom, ali još uvijek nemaju ni približnu ideju o tome tko će nastupiti u toj utakmici.

Doduše, poznato je tko sigurno neće. Ćamila Mičijević, Dora Krsnik i Ivana Dežić od ranije su pozitivne na koronavirus, ali Hrvatska je i bez njih uspjela srušiti Argentinu u prošlom susretu.

Problemi s koronom

Večeras joj protiv Španjolske treba pobjeda kako bi zadržala nadu u prolazak u četvrtfinale. Ipak, jutros su se pojavili novi problemi. Na redovnom testiranju u petak ujutro pozitivne rezultate na brzim testovima imala su dva člana stručnog stožera.

Nakon toga je cijela reprezentacija morala napraviti PCR testove te sada mora čekati rezultate. Zbog potrebe za testiranjem, propala je mogućnost odlaska na dogovoreni trening i sada hrvatskim rukometašica slijedi čekanje rezultata kao i na dan utakmice s Japanom.

Nalazi PCR testova trebali bi stići oko 17 sati tako da će izbornik Šoštarić tek nešto više od tri sata prije utakmice znati koje igračice uopće ima na raspolaganju.

Pročitajte više