Lige petice

Solskjaer napao Sona u intervjuu nakon utakmice. Mourinho mu odgovorio u svom stilu

Foto: Colorsport/Lynne Cameron/Guliver Images

UTAKMICU Premier lige između Tottenhama i Manchester Uniteda koja je završila pobjedom Uniteda 3:1 obilježio je poništeni pogodak Unitedu pri rezultatu 0:0.

Gol je zabio Cavani, ali on je poništen zbog toga što je Scott McTominay u izgradnji napada napravio prekršaj na Sonu. U trku je rukom zahvatio Sona koji mu se prikrao iza leđa, kontakt nije bio izrazito jak, ali je bio dovoljan da sudac Kavanagh poništi gol nakon konzultacije s VAR-om.

Iako na kraju ta odluka nije imala utjecaj na konačni rezultat, jer je United pobijedio, Solskjaer svejedno nije bio zadovoljan. Obrušio se na Sona kojem se dugo ukazivala pomoć nakon duela s McTominayom te rekao kako se ta situacija nikako ne može smatrati očitom sudačkom pogreškom, zbog čega se VAR u pravilu javlja.

"Apsolutno se izgubila draž ove igre ako je to bila očita pogreška. Očita je pogreška bila što se to uopće pregledavalo. Da moj sin tako ostane ležati tri minute nakon što dobije takav 'udarac' od prijatelja i da mu deset prijatelja treba pomoći da ustane, ne bih mu dao jesti", izjavio je Solskjaer.

Jose Mourinho mu je u svom stilu odmah odgovorio.

"Sonny ima sreće što mu je otac bolji čovjek od Olea. Otac uvijek mora hraniti svoju djecu, bez obzira na njihovo ponašanje. Ako moraš krasti da nahraniš djecu, krast ćeš. Rekao sam Oleu što mislim o njegovim komentarima", kazao je.

Zatim je Mourinho napao i novinare jer ga nisu pitali da komentira Solskjaera, nego je to napravio samoinicijativno.

"Da sam ja to rekao o nekom igraču iz protivničke ekipe, zamislite kakva bi bila reakcija. Iznenađen sam što mi niste postavili pitanje o Oleovim komentarima. To je žalosno od vas. Žalosno je što nemate toliko morala da me tretirate kao i ostale", rekao je Mourinho i napustio prostoriju.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SPORNI DUEL MCTOMINAYA I SONA

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više