Španjolska u šoku zbog prsta u anus. "Nadrealno, neviđeno, gnjusno..."

Screenshot: Marca, Sport, AS

NEVJEROJATAN čin mladog navijača domaćih na utakmici Rayo Vallecano - Sevilla (1:2) u La Ligi zasjenio je sve ostalo na meču te postao top tema u Španjolskoj. Dok se Lucas Ocampos, zvijezda gostiju, spremao izvoditi aut, jako mladi navijač Raya, praktički dječak, sa sjedala na tribini je to što nema atletske staze između gledatelja i ruba terena iskoristio za mučki napad.

Mladi navijač Raya gurnuo prst u anus igraču Seville i još se nakon toga smijuljio i likovao

Klinac je naime igraču Seville gurnuo prst u anus, nakon čega se smijuljio i likovao. Ocampos je ostao šokiran i užasnut ovim divljačkim činom, nakon kojeg se okrenuo dječaku i nešto mu rekao, ali nije poduzimao ništa više od toga. Neviđeni ispad mladog navijača Raya postao je tema naslovnica španjolskih medija. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ NAPAD

"Nerealno i nevjerojatno"

Španjolskim medijima je ovaj nevjerojatni potez mladog navijača tema naslovnica. As piše "Nerealna scena na Rayovom stadionu. Ne možemo vjerovati što je mladi navijač domaćina napravio igraču gostiju."

"Analna agresija bez presedana"

Marca pod naslovom "Neviđeno! Navijač gurnuo prst u Ocamposov anus", piše: "Analna agresija bez presedana. Navijač Raya je izveo gnjusni nasilni čin narušavanja tjelesnog integriteta igrača Seville. "

"Svaka čast inače temperamentnom Ocamposu što je ostao pribran"

Sportu je naslov "Skandal! Gledatelj zabio prst u igračev čmar usred utakmice i nasred terena" i dodaje: Nadrealan i sramotan čin na utakmici Raya i Seville." Mundo Deportivo piše: "Bizaran i neobjašnjiv napad mladog gledatelja na igrača suparničke momčadi. Kao da to što je napravio nije dovoljno grozno, još se nakon gnjusnog čina smijuljio, kao i prijatelji oko njega. Srećom, situacija nije eskalirala zahvaljujući tome što je inače temperamentni Ocampos reagirao smireno. Točnije, ne onako kao što je mogao."

Pročitajte više