FNC 3

Spektakl u Zagrebu: Trušček giljotinom pobijedio Vasu

Foto: Pixsell

IVICA TRUŠČEK osvojio je titulu najopakijeg čovjeka na Balkanu nakon što je na FNC-u 3 u Zagrebu u kategoriji do 75 kilograma pobijedio Vasu "Psihopatu" Bakočevića.

Terror, kako je nadimak zagrebačkom borcu, pobijedio je giljotinom u drugoj rundi te tako došao do BMF titule. Vaso je odmah u prvoj rundi krenuo u rušenje, ali je pogriješio i Trušček je došao u gornju poziciju. Hrvatski borac je u tim trenucima dominirao i mlatio Psihopatu da bi pola minute prije kraja prve runde sjajnim high-kickom pogodio Vasu i borbu preselio na pod.

Crnogorac je u drugoj rundi bio puno bolji i u parteru je držao gornju poziciju te je dominirao, ali se Terror izvukao, prebacio Vasu preko glave i onda se on našao u dominantnoj poziciji. Bakočević se cerekao u kameru gestikulirajući kako to što Trušček radi nije dovoljno, ali je u sljedećem trenutku Trušček uspio izvesti giljotinu i Bakočević je tražio prekid borbe.

Bakočević radio incidente prije borbe

Podsjetimo, Bakočević je dan prije borbe pokušao napasti Truščeka ispred dvorane, no timovi oba borca spriječili su veći incident. Ova dva borca su se prije večerašnje borbe zadnji put borili prije sedam godina. I tad je pobijedio Trušček, a Bakočević je u najavi borbe govorio da s njim ima neraščišćene račune.

Nakon ove borbe Trušček u profesionalnoj karijeri ima omjer 39-35, a Vaso, inače najpopularniji borac na Balkanu, 40-20.

U ostalim borbama Ivan Erslan je lijepim nokautom pobijedio Jusufa Hajrovića, a Francisco "Croata" Barrio bio je bolji od Aleksandra Jankovića koji je tapkao u trećoj rundi. Adriana Vuković pobijedila je Poljakinju Moniku Porazynsku koja se ovim porazom oprostila od karijere, a Martin Batur je pobijedio Čeha Martina Horskog. Tonči Peruško je izgubio gušenjem od Miloša Janičića.

 

Pročitajte više