Split opet izgubio u ABA ligi. Nakon dva kola ima koš-razliku minus 53

Foto: Milan Sabic/Pixsell

KOŠARKAŠI Splita u 2. su kolu regionalne ABA lige pretrpjeli drugi uvjerljivi poraz. Na svom su terenu izgubili od Cedevita Olimpije sa 77:95 (22:26, 19:27, 13:21, 23:21). Zahvaljujući raspoloženom Nelsonu Split je držao rezultatski priključak tijekom prvih 10 minuta, ali gosti su odličnim šutom s distance i daleko boljim skokom kontrolirali utakmicu.

Već na poluvremenu je bilo 53:41 za Ljubljančane, a u drugom dijelu sastav Cedevita Olimpije "pobjegao" je i na 20 razlike, pa je posljednja četvrtina bila tek odrađivanje posla. Tyrell Nelson ubacio je 20 koševa za Split, Dominik Mavra je dodao 16, dok je Yogi Ferrell s 21 ubačajem predvodio Cedevita Olimpiju.

Split nakon dva kola ABA lige ima isto toliko poraza uz koš-razliku od -53. Podsjetimo, u prvom kolu je izgubio u Podgorici od Budućnosti s 35 razlike. Poraz je u prvom kolu upisala i Cibona, koja u nedjelju igra protiv crnogorskog Studentskog Centra, dok je Zadar zasad jedini hrvatski klub s pobjedom, a u nedjelju gostuje kod Mornara iz Bara.

Pročitajte više