Srebrić: Marić je izabrao krivi put

ODVJETNIK Brune Marića najavio je na današnjoj press konferenciji tužbu protiv Uefe koju smatraju odgovornima za optužbe protiv daruvarskog suca.

> Bruno Marić tuži Uefu: "Istragu o namještanju utakmica nisu smjeli prepustiti HNS-u"

> Bruno Marić: Nisam otkucao Mamića!

> Video: Tri velike Marićeve greške na Hajdukovu štetu

> Što je Bokšić tražio od Marića: "Daj nam bilo što protiv Mamića i Markovića i slobodan si"

Osim krovne europske nogometne organizacije, Marić će tužiti i novinara Sportskih novosti Antuna Samovojsku te potpisnika ovih redova, a u parnici s Nyonom za svjedoke će, kako je rekao, pozvati i Platinija, Bokšića, Limachera te dvojac iz Rusanove Marković - Srebrić.

Predsjednika i tajnika HNS-a zamolili smo za komentar, ali nisu bili previše rječiti: "Ne govorim više preko telefona, znam da ste vi bili korektni, ali neki od vaših kolega nisu. Nema više Marković je pao s grane", rekao nam je Marković.

Marić je u Westinu otkrio kako je obavijestio HNS da će s tužbom izaći u javnost, na što je od Zorislava Srebrića dobio odgovor: "Nemojte, imat ćete cijelu državu protiv sebe."

Glavnog tajnika Saveza zatekli smo na službenom putu, a iako je razgovarao s Marićem prije njegovog istupa, kazao je kako nije sasvim upućen u "stvar": "Kontaktirali su me i prenijeli najvažnije s te press konferencije, ali prije nego budem imao sav materijal, ne mogu prenositi ni svoj ni stav Saveza."

"Čini mi se da je gospodin Marić izabrao krivi put, ali još uvijek gajim nadu da ćemo pronaći kompromis", nije izdržao Srebrić.

Pročitajte više