Srebrni hrvatski reprezentativac pred potpisom za Zrinjski?

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

BIVŠI hrvatski reprezentativac Filip Bradarić (31) trebao bi postati novi igrač Zrinjskog iz Mostara, pišu bosanskohercegovački mediji. Bradarić je navodno dogovorio uvjete ugovora s aktualnim prvakom Bosne i Hercegovine te bi posao uskoro trebao biti i službeno potvrđen.

Osvajač srebrene medalje sa Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. bez kluba je još od rujna prošle godine nakon što je napustio saudijski Al Ahli. Tada se spekuliralo i o mogućem povratku u Hajduk, no Bradarić se teško ozlijedio na Turniru četiri kafića pa je ostao slobodan igrač.

Dolazi pomoći u borbi za Europu

Sad kad se oporavio, Bradarić bi mogao pomoći Zrinjskom u borbi za Europu. Mostarski klub u prvoj je utakmici drugog pretkola Lige prvaka na domaćem terenu izgubio od Slovan Bratislave 1:0, ali i u slučaju ispadanja nastavit će natjecanje u trećem pretkolu Europa lige.

Bradarić je karijeru započeo 2011. u Hajduku, a poslije četiri godine prešao je u Rijeku. Zatim je igrao za Cagliari, koji ga je posuđivao Hajduku, Celti Vigo i Al Ainu. Za hrvatsku reprezentaciju skupio je šest nastupa.

Pročitajte više