Srpski borac teško optužio sunarodnjaka: Smrad je primio novac da izgubi u KSW-u

Foto: Screenshot

ALEKSANDAR "JOKER" ILIĆ, jedan od najpopularnijih balkanskih MMA boraca, u podcastu On Weight, u kojem ga je ugostio Goran Babić Hambi, iznio je ekskluzivnu vijest u kojoj je svojeg kolegu iz Srbije, Nikolu Milanovića, kao i jednu od najboljih europskih MMA organizacija, poljski KSW, optužio za korupciju.

Riječ je o borbi koja se održala 20. ožujka 2021. godine. U njoj je poljska superzvijezda i višestruki strongman prvak Mariusz Pudzianowski pobijedio Milanovića tehničkim nokautom u prvoj rundi, nakon malo više od minute borbe. Bio je to Milanoviću prvi profesionalni meč u karijeri, a nakon toga se borio još samo jednom te je i taj meč izgubio.

Bio je lažni sponzor, a onda zabio nož u leđa

Joker je detaljno pričao kako je upoznao Milanovića: "To je smrad. Zabio mi je nož u leđa i izdao me. Ja sam se borio na KSW-u s Janikowskim. Javio mi se i rekao da je iz Poljske, da je džudoka i da mi želi pomoći. Stvarno nas je ugostio i rekao da će mi biti sponzor."

"Ja sam ga toliko zavolio da sam ga upoznao sa svim regionalnim borcima i facama iz KSW-a. Vodio sam ga da mi bude u kutu na dva meča jer je veliki fan MMA-a, a nikad nije imao priliku biti tako blizu cijeloj priči. Međutim, prestao mi se javljati kad sam napustio KSW. Većinu obećanog nije isplatio, ali sve bih mu to oprostio", nastavio je Joker.

Rekao je kako su definitivno raskrstili kada je Milanović počeo javno podržavati njegove protivnike i olajavati ga na društvenim mrežama, a kap koja je prelila čašu bila je fotografija koju je Milanović objavio u društvu Marcina Naruszczke, Ilićevog protivnika uoči njihovog meča u Beogradu.

"On je u jednom trenutku pomislio da je sve to u KSW-u zajebancija. njegov meč s Pudzianowskim je bio namješten. Boli me briga što će tko reći. Pudzianowski ga nije htio ni tući koliko je ispao fer. Trebao se boriti protiv lika koji mu je otkazao na dan meča i nije imao protivnika. KSW je odlučio ubaciti Nikolu i dobio je finu cifru za taj meč", otkrio je Ilić.

Pročitajte više