Srpski kapetan o igraču koji mu je razbio nos: Htio sam ga pojesti i uništiti

Foto: EPA

SRPSKI kapetan Dušan Tadić (35) prisjetio se svog igranja u Premier ligi. Tadić je od 2014. do 2018. igrao za Southampton te bio jedan od najboljih igrača kluba. Ofenzivac je ondje odigrao 162 utakmice te zabio 24 gola, a za kanale srpske reprezentacije sjetio se koliko mu je teško bilo igrati protiv Velšanina Neila Taylora (35), koji je tada igrao za Aston Villu. Od njega je dobio jak udarac u nos na terenu, ali na utakmici Srbije i Walesa.

"Krv doslovno nije mogla stati oko dva tjedna. Imao sam ozbiljnih problema i liječnik se čudio poslije. Rekao mi je da ne zna kako igram nogomet i da ne mogu takav igrati. Osjećao sam da nemam snage. Rekao mi je da uopće nemam krvi. Morali su mi davati infuziju. I cijelu utakmicu mi nisu mogli zaustaviti krv", rekao je Tadić pa nastavio:

"Htio sam ga udarati"

"Htio sam, žargonski rečeno, ubiti tog igrača što me udario. Bio je to onaj neki lijevi bek, onaj Taylor. Igrao je tada u Aston Villi. Samo sam razmišljao o toj utakmici da igram protiv njih. Znači, doslovno sam razmišljao kako ću ga uništiti. Znači, ima da ga... Pojest ću ga, i loptu i njega. Ima da ga driblam, da ga nosim na leđima. Samo mi je sve proletjelo kroz glavu. Ma ima da ga i udaram.

Sve ću mu raditi. Samo sam o tome mislio, ali on nije došao. Toliko sam se naživcirao, ne mogu vam opisati. Kad sam vidio da nije na popisu, bilo mi je krivo. On je išao na loptu. Nije realno da ide na tu loptu. Htio sam ga sportski malo istući, ali i da ga izvozam i da se osjeća loše."

Pročitajte više