Srpski košarkaški gorostas od danas se bori protiv Keanua Reevesa

Foto: Twitter

DANAS se u hrvatskim kinima počinje prikazivati treći dio filma John Wick pod nazivom "Chapter 3: Parabellum", odnosno "Treće poglavlje: Pripremite se za rat".

To nipošto ne bi bila vijest za sportske rubrike da u filmu ne sudjeluje dobro poznato lice sa sportskih terena. Boban Marjanović, 222 cm visoki srpski košarkaš, pojavit će se u epizodnoj ulozi jednog od ubojica koje Keanu Reeves mora riješiti u svojem krvavom pohodu.

Tog 30-godišnjaka hrvatska publika poznaje iz ABA lige, u kojoj je Marjanović igrao za Hemofarm, Megu i Crvenu zvezdu, s kojom je 2015. osvojio regionalno natjecanje i nagradu za najkorisnijeg igrača finala protiv Cedevite. Te je sezone izabran i u najbolju petorku Eurolige.

Tog je ljeta otišao u NBA, gdje je u četiri sezone nastupao za San Antonio, Detroit, LA Clipperse i Philadelphiju. U Americi je postao zvijezda zbog svojeg stasa, dobroćudnosti i smisla za humor pa je dolaskom u Los Angeles brzo dobio svoju drugu filmsku gažu. Prvu je imao 2015. u srpskoj košarkaškoj drami "Bit ćemo prvaci svijeta". 
 

Pročitajte više