Srpski mediji: Đoković poslije smjene Ivaniševića donio odluku koja će šokirati mnoge

Foto: Profimedia

GORAN IVANIŠEVIĆ više nije trener prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, objavio je srpski tenisač na svom Instagram profilu.

Suradnja između Ivaniševića i Đokovića trajala je gotovo šest godina, a u tom razdoblju Srbin je postao najbolji tenisač u povijesti. Do razlaza je došlo nakon lošeg starta 2024. godine. Đoković je lako izgubio od Jannika Sinnera u polufinalu Australian Opena, svog omiljenog Grand Slam turnira, a zatim ga je u Indian Wellsu šokirao Luca Nardi, 123. igrač svijeta.

Đoković je jučer trening u Beogradu odradio s Nenadom Zimonjićem, nekadašnjim igračem parova i bivšim izbornikom Davis Cup reprezentacije Srbije.

"Đoković, poslije smjene Ivaniševića, donosi odluku koja će mnoge šokirati kada je trener u pitanju", piše Telegraf i otkriva da će najbolji tenisač svijeta u nastavku sezone biti bez trenera. 

I Federer je svojevremeno bio bez trenera

Ranije je Đoković već jednom bio bez trenera nakon razlaza s Borisom Beckerom. Tada je ulogu trenera u jednom trenutku imao čak i njegov brat Marko. Svojevremeno je i Roger Federer igrao bez trenera. 

Velik problem Đokoviću predstavlja situacija na tržištu trenera jer sva najveća imena već imaju dogovorene suradnje s tenisačima iz vrha.

Pročitajte više