Stanišić: Žao mi je Nagelsmanna, on mi je dao priliku. I mi kao ekipa smo krivi

Foto: Igor Soban/PIXSELL

JOSIP STANIŠIĆ odigrao je sjajnu utakmicu u pobjedi Hrvatske nad Turskom. Tako je u reprezentaciju samo prenio dobru formu iz Bayerna, gdje mu je Julian Nagelsmann u posljednjih mjesec dana povećao minutažu i dao mu priliku u velikim utakmicama poput uzvrata s Paris Saint-Germainom. Ipak, Nagelsmann je tijekom reprezentativne stanke dobio otkaz, a zamijenio ga je Thomas Tuchel.

"Žao mi je jer je Nagelsmann trener koji mi je dao priliku da se pokažem na najvišoj razini. Žao mi je jer smo i mi kao ekipa odgovorni za to što je otišao", prokomentirao je Stanišić u razgovoru s njemačkim portalima Spox i Goal nakon utakmice s Turskom.

"Uvijek sam imao dobar odnos s njim i ne mogu reći ništa loše. Čuli smo se kad je otišao, razmijenili smo nekoliko poruka, ništa spektakularno. Želim mu svu sreću ovog svijeta", dodao je pa se osvrnuo na svoju izvedbu protiv Turske: "Zadovoljan sam svojim nastupom. Ima nekoliko stvari koje mogu i želim poboljšati. Ponekad bih možda mogao biti i malo sebičniji u završnici. Na tome moram poraditi."

Pročitajte više