NBA

Steve Nash: Nismo napravili ništa ilegalno

BROOKLYN Netsi su se našli u središtu pozornosti, ali i na udaru kritika nakon što su nastavili jak roster dodatno puniti provjerenim zvijezdama NBA lige. U momčad koju imenima predvode Kevin Durant i Kyrie Irving, a koja je i prije početka sezone s ostatkom jakog sastava izgledala kao favorit Istočne konferencije NBA lige, ne tako davno stigao je James Harden, potom i Blake Griffin, a sad i LaMarcus Aldridge.

Tolika količina kvalitete ljuti neke koji su počeli sve glasnije komentirati kako takvo što nema smisla, a dosta je i onih koji misle da se prstenje prvaka odmah može uručiti sastavu koji vodi Steve Nash. Njega to ne smeta.

''Ne čujem što se priča. Iskreno, ne znam što se o tome govori. Pa nije da smo napravili nešto ilegalno. Ne znam što bismo trebali. Da ne pokušavamo dovoditi igrače?''

Sedmerostruki All-Star Aldridge je potpisao za Netse u nedjelju. U svojoj 15. sezoni upisuje prosjeke od 13.7 poena i 4.5 skokova po utakmici, a u momčad je stigao nedugo nakon što je prosjeke od 11.8 poena i pet skokova u nju donio Griffin.

''Ideja lige je pokušati složiti najbolju moguću momčad, ali ona nije garancija za uspjeh. Iz nje treba izgraditi tim. Nadamo se da sad imamo sve dijelove. Preostaje nam naporan rad'', zaključio je Nash.   

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više