Štimac poručio Bokšiću i Asanoviću da neće dobiti ni lipe

ODVJETNIK Krešimir Krsnik, koji zastupa Igora Štimca, poručio je Aljoši Asanoviću i Alenu Bokšiću da neće vidjeti ni lipe od svote koju im navodno duguje sportski direktor Hajduka.

Večernji list piše kako je prekinuta svaka komunikacija između četvorice "vatrenih" – Igora Štimca, Alena Bokšića, Slavena Bilića i Aljoše Asanovića te da su stvar u ruke uzeli odvjetnici, spomenuti Krsnik i Miroslav Šeparović.

Današnja Krsnikava oštra izjava odgovor je Šeparoviću, pravnom zastupniku Asanovića i Bokšića, koji je prije nekoliko dana preko medija poručio Štimcu da mu je bolje da čuva novac kako bi vratio dugove, nego da ulaže novac u transfer Nike Kranjčara.

"Dosta dugo bio sam gospodin, nadao sam se da će izostati medijska prepiska, ali sada sam poludio." – poručio je Krsnik.

Prema pisanju medija, Bokšić je uložio novac u kladionicu Sport TIP, koja je u vlasništvu Štimca, te je poslije dogovora izišao iz posla. Iako su se dvojica bivših hajdukovaca navodno usmeno dogovorila o raskidu poslovne suradnje, ništa nije realizirano pa je Bokšić najavio da će Štimca vidjeti na sudu.

Pročitajte više