Stipe Miočić se možda nikad više neće boriti

Foto: Instagram

PREMA pisanju više borilačkih medija, postoji vrlo realna mogućnost da Stipu Miočića više nikad ne vidimo u oktogonu. Ugledni MMA novinar Ariel Helwani piše kako UFC sanja o organizaciji borbe između prvaka teške kategorije Francisa Ngannoua i Jona Jonesa koji još uvijek čeka debi u kategoriji, nakon što je prije više od godinu dana objavio da prelazi u teškaše.

Ngannou se oporavlja od teške ozljede i može se boriti najranije početkom 2023. godine, a čini se da UFC želi superfight između njega i dugogodišnjeg prvaka poluteške kategorije. S obzirom na to da Miočić skoro isključivo želi borbu protiv Jonesa, barem prema neformalnim informacijama iz njegovog tima, takav scenarij mogao bi značiti i kraj njegove karijere.

Kraj karijere nije isključen

Miočić ima 40 godina, a u slučaju da ne dogovori borbu do ožujka iduće godine, proći će pune dvije godine od njegovog zadnjeg meča i poraza od Ngannoua nokautom. "Ne bi me začudilo da to označi kraj Stipine karijere. Stipe odlazi u noć jako tiho, on je dosta tih i privatan tip, nikada nije pravio veliku stvar oko svoje karijere.

Ako mu stvarno nisu došli s pravom ponudom… Mislim da će sad raditi na borbi Jonesa i Ngannoua u trećem mjesecu, tako da me ne bi šokiralo da više nikad ne vidimo Miočića u kavezu‘‘, rekao je Helwani.

Pročitajte više