Što gledati ovaj tjedan: Dinamo u Munchenu, Zagreb protiv Veszprema, Bayern dočekuje Dortmund, Arsenal na United...

Foto: Getty Images / Guliver Images, Hina, Index

INDEX SPORT svakog ponedjeljka donosi vam raspored sportskih događaja koje ne biste smjeli propustiti.

Danas hrvatske odbojkašice kreću u posljednju utakmicu skupine C na Europskom prvenstvu Rotterdamu gdje od 20 sati igraju protiv Rusije. Na ATP turniru u Shenzenu Marin Čilić je slobodan u prvom kolu. Uz to, Medvešćak od 19:30 u 15. kolu KHL-a dočekuje Traktor u Domu sportova.

Događaj tjedna je zasigurno nogometna Liga prvaka u nogometu. Dinamo će pokušati doći do novog čuda, u utorak od 20:45 u Munchenu protiv Bayerna. Prijenos možete pratiti na programima Arenesport. Bit će zanimljivo pogledati i kako će Barcelona s Ivanom Rakitićem, ali bez Lea Messija odigrati kod kuće protiv Bayera Leverkusena.

U srijedu se nastavljaju utakmice u skupinama Lige prvaka. Modrić i Kovačić s Realom gostuju u Švedskoj kod Malmoa, Srna sa Šahtarom dočekuje PSG, a HRT će prenositi utakmicu Juventusa i Seville od 20:45. Medveščak nastavlja svoju KHL sezonu utakmicom u Domu sportova protiv Neftehimika.

Čevrtak je ovaj tjedan rezerviran za Europa ligu gdje će Subašić i Pašalić s Monacom dočekati Tottenham, Badelj i Kalinić će igrati protiv Belenensesu s Fiorentinom gdje će Kale tražiti nastavak svoje golgeterske forme, dokTudorov Paok dočekuje Borussiju Dormund.

HRT će prenositi Grke i Nijemce od 21 sat, a ostale utakmice će biti emitirane na Arenasport programima. Također, počinje košarkaška regionalna liga, a odmah u prvom kolu imamo priliku gledati hrvatski klasik Zadra i Cibone od 17 sati na kanalu Arenasport.

U petak se nastavlja ABA liga, a u akciji je i treći hrvatski predsuavnik Cedevita koja će dočekati Igokeu od 19 sati, a utakmica bi također trebala biti prenošena na jednom od programa Arenesport.

Vikend je rezerviran za lige petice, a hrvatska javnost će i ovaj tjedan pratiti kako igra West Ham. Momčad Slavena Bilića igra u gostima protiv posljednjeplasiranog Sunderlanda. U ABA ligi Krka igra protiv Zadra, a PPD Zagreb u Areni od 20 sati traži treću pobjedu zaredom u rukometnoj ligi prvaka kada im dolazi mađarski Veszprem.

Tjedan zaključujemo velikim derbijima diljem Europe. Bayern nakon Dinama dočekuje najvećeg rivala Borussiju iz Dortmunda, Atletico Madrid će igrati protiv Reala, PSG protiv Marseillea, a Arsenal dočekuje Manchester United.

Sve u svemu, vrlo bogat tjedan za sportske fanatike.

TJEDNI RASPORED:

Ponedjeljak: ROTTERDAM - Utakmica 3. kola skupine C Europskog prvenstva za odbojkašice Hrvatska - Rusija u Rotterdamu (20 sati)
JEKATERINBURG - Nastavak ekipnog dijela natjecanja na Europskom stolnoteniskom prvenstvu u Jekaterinburgu. Teniski turnir u Shenzenu gdje je Čilić slobodan u prvom kolu.
 
ZAGREB - Utakmica 15. kola hokejaške KHL lige Medveščak - Traktor (19.30 sati, Dom sportova)
 
Utorak: Liga prvaka Dinamo - Bayern, od ostalih Hrvata, Rakitić s Barcom protiv Bayera.
 
Srijeda: Liga prvaka. Od Hrvata: Modrić i Kovačić, Real - Malmo. Srna i Dudu: Shakhtar - PSG. KHL, Medvešćak - Neftehimik, Dom sportova. EP odbojka
 
Četvrtak: Europska liga. Od Hrvata: Subašić i Pašalić, Monaco - Tottenham. Badelj i Kalinić, Belenenses - Fiorentina. Tudor s Paokom protiv Dortmunda. Počinje ABA liga, Zadar - Cibona.
 
Petak: ABA liga. Cedevita protiv Igokee. Lige petice.
 
Subota: Lige petice. Bilić u gostima kod Sunderlanda. ABA liga, Krka - Zadar. Rukometna Liga prvaka, Zagreb - Veszprem, Arena, 20 sati.
 
Nedjelja: Lige petice. Dortmund protiv Bayerna, Atletico Mardrid protiv Reala, Arsenal protiv Uniteda, PSG protiv Marseillea. ABA liga, Cibona - Tajfun, Sutjeska - Cedevita.
 

Dinamo vjeruje u čudo, a vi?

Posted by Index Sport on 28. rujan 2015

 

 

Pročitajte više