Što muči Antu Ćorića? Dinamov dragulj ljutit odjurio s Maksimira

Foto: Index

NAKON utakmice Dinama i Vardara mladi nogometaš hrvatskog prvaka Ante Ćorić vidno uzrujan napustio je maksimirski stadion ne želeći razgovarati s novinarima.

Nakon preokreta protiv Vardara i pobjede Dinama 3:2, Ćorić je projurio kroz mix-zonu i novinarima samo odmahnuo rukom ne želeći komentirati svoje loše raspoloženje dok mu suigrači slave.

Ćorić, koji je i prošle sezone bio toliko nezadovoljan minutažom kod Zorana Mamića da je bio na korak do odlaska, susret s Vardardom je gledao s klupe i nije ušao u igru.

Trener Dinama Zlatko Kranjčar nakon utakmice je kratko prokomentirao mladog veznjaka rekavši: "Ante je još mlad igrač i sigurno će dobiti svoje vrijeme".

Podsjetimo, prošle jeseni Ćorić je održao press konferenciju za odabrane novinare u obiteljskom kafiću gdje je najavio da odlazi iz Dinama. Uslijedila je dramatična presica Zdravka Mamića na Maksimiru, a onda i nove istrage protiv obitelji Dinamovog gazde koje su otkrile zanimljive detalje o odnosu Mamić - Ćorić.  >>> Offshore trokut Ćorić - Mamić - sin: Dinamo najveća prevara hrvatskog sporta?

U siječnju su se iznenada Ćorić i Mamići pomirili, a mladi nogometaš našao se na popisu Ante Čačića za Europpsko prvenstvo u Francuskoj čime se dodatno pojačao interes velikih klubova koji ga žele odmah odvesti s Maksimira.

> Index doznaje: Ćorićev otac bio u Liverpoolu na razgovoru

> Klopp krenuo po Ćorića: Liverpool ponudio Dinamu 12,5 milijuna funti

> Talijanski stručnjak za transfere otkrio: Napoli ne želi Pjacu, nego Roga i Ćorića

Ćorićev izlazak s Maksimira pogledajte nakon 47. minute videa.

Pročitajte više