Što se to događa u Munchenu? Muller javno kritizirao Ancelottija, a nezadovoljan je i Lewandowski

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON triju kola Bundeslige, Bayern je na šestom mjestu (da, dobro ste pročitali), a u posljednjem kolu doživio je poraz kod Hoffenheima.
 
Da se nešto loše događa u Munchenu jasno je svima. Sve je više onih koji su nezadovoljni trenerom Carlom Ancelottijem, Talijanom koji je Bayern trebao odvesti do krova Europe, ono što nije uspio Pep Guardiola. Međutim, Bayern ne izgleda ni približno dovoljno moćno da se suprotstavi Realu i Barceloni, kao prvim favoritima natjecanja. 
 
Navijače posebno boli Ancelottijev odnos prema Thomasu Mulleru, legendi kluba i dokapetanu momčadi. Muller je u drugom kolu u Bremenu ostao na klupi iz "taktičkih razloga", kako je to objasnio Ancelotti.
 
Nakon utakmice Muller se javno pobunio, kritizirao Ancelottija i poručio da ne zna kakve se to kvalitete traže u Bayernu, ali da je očito kako nije riječ o njegovima. To je izjavio ofenzivac koji je u Bayernu već 17 godina, a koji je pod vodstvom Ancelottija zabio samo pet golova.
 
"Oni koji javno kritiziraju klub, trenera i suigrače imat će problema sa mnom. Ono što je Muller rekao u Bremenu nije dobro. Moramo biti ozbiljniji. Nezadovoljstvo je u redu, ali nije u redu javno kritizirati trenera", poručio je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.
 
Klub je kritizirao i najbolji igrač momčadi, Robert Lewandowski, nezadovoljan transfernom politikom Bavaraca i snagom momčadi za okršaje s najjačima u Europi.
 
Pored svega toga, nakon poraza od Hoffenheima pojavile su se priče da bi Ancelotti mogao postati bivši te da ima bogatu ponudu iz Kine...
 

Pročitajte više