ZANIMLJIVOSTI

Ferdinandova supruga: Djeca su odlučila da Rio i ja nećemo voditi ljubav

Foto: Getty Images

RIO FERDINAND i njegova supruga Kate Wright izolaciju su provodili u krugu obitelji gledajući filmove i serije, a pored toga bračni se par morao nositi s djecom koja su im postavljala nezgodna pitanja.

"Kako su dani prolazili, pitanja i razgovori postajali su sve neugodniji. Kako sam jako nesigurna u ulozi maćehe i pošto želim da djeca budu najsretnija i da im sve bude savršeno, nije mi bilo lako", rekla je Kate pa nastavila:

"Stalno su pitali kada ćemo Rio i ja voditi ljubav jer, ako se njih pita, to se još nije dogodilo. Nakon puno priče odlučili su kako u izolaciji nema seksa."

Proslavljeni engleski nogometaš se u rujnu prošle godine ponovno oženio nakon smrti prve supruge Rebecce Elisson od raka. Kate i Rio svim se silama trude nadoknaditi strašan gubitak.

Tako su djeci kako bi im olakšali razgovore oko škakljivih tema predstavili plan vođenja ljubavi kako bi im se nova sestra ili brat rodili kada njima najviše odgovara.

"Nisam mogla vjerovati o čemu pričam s djecom. Rio i ja želimo bebu, ali nemamo neki plan kada se to treba dogoditi. Ovu djecu volim više od života i trudim im se biti učiteljica, domaćica, kuharica, Riova supruga... Sve to je zahtjevno, ali ljubav nas, koliko god nas nekad živcirala, vodi u svemu u životu."

Pročitajte više