Svaguša ne pušta Tičinovića na pripreme prve momčadi Hajduka!

MARIO TIČINOVIĆ ne ide u Sloveniju na pripreme Hajduka! Odluka je to Joška Svaguše, koji nije želio dopustiti 18-godišnjem "Tiću" da nastavi trenirati s prvom momčadi dok se ne dogovore oko ugovora.

Aktualni Tičinovićev ugovor istječe u ljeto 2011. godine. Hajduk mu nudi ugovor na još dvije godine, koji Tičinović ne želi potpisati dok ne dobije garanciju da će imati mjesto u prvoj momčadi Hajduka.

"Tičinović igra u Hajduku za 2.000 eura, a jedino što smo tražili da bude tretiran kao drugi igrači. Umjesto da ga se podrži i pruži šansa on svake pripreme počinje iz početka. Neugodno smo iznenađeni ovom odlukom kluba, koja je na učinjena na štetu igrača, ali i kluba. Ipak nadam se da će razum prevladati i da će se pronaći rješenje", izjavio je za Jutarnji list Tičinovićev zastupnik Damir Štimac.

Ibričić opet poručuje da želi ostati u Hajduku

Na pripreme će, pak, ići Senijad Ibričić iako su mnogi očekivali da će najbolji igrač Hajduka već prije puta u Pohorje imati potpisan ugovor s nekim od inozemnih klubova koji su zainteresirani za njegove usluge.

Ibro priznaje kako se nekolicina klubova raspitivala za njega, ali konkretnih ponuda, kako kaže, nije bilo. "Transfer se neće ostvariti ako ne budemo zadovoljni i Hajduk i ja", kaže Ibričić i poručuje da u narednoj sezoni želi osvojiti naslov prvaka s bijelima.

Poklepović protiv Ćire

Na Pohorju će Hajduk odigrati četiri dogovorene prijateljske utakmice, a najzanimljivija bi trebala biti ona prva 23. lipnja. U prvom pripremnom susjedu bijele čekaju Ćirini Kinezi Shanghai Sehenhua.

U subotu 26. lipnja Hajduk igra protiv SV Tondach Gleinstättena, u srijedu 30. lipnja protiv Domžalea, a u četvrtak 1. lipnja protiv Mure 05.

Igrači koje Poklepović vodi na pripreme su: Subašić, L.Kalinić, Radošević, J.Buljat, Maloča, Pandža, Vejić, Jonjić, Oremuš, Režić, M.Buljat, Strinić, Jozinović, Andrić, M. Ljubičić, Brkljača, Pezo, Trebotić, Ibričić, Cernat, Tomasov, An.Sharbini, L.Novak, Ah.Sharbini, Čop, Vukušić, Lendrić.

Pročitajte više