Sve po osam: Karte za Unirea - Hajduk koštaju osam kuna!

NAKON što je Unirea objavila da će rasprodati igrače, krenula je i u rasprodaju ulaznica za utakmicu s Hajdukom. Iz rumunjskog kluba objavili su cijene karata, a prodavat će ih za bagatelu.

Najjeftinija ulaznica za tribine iza gola (sjever i jug) stoji nevjerojatnih pet rumunjskih leija, što je tek nešto više od osam kuna! Na toj tribini su smješteni i gostujući navijači, odnosno Torcida. Za usporedbu, gostujuće ulaznice za utakmicu Dinamo Bukurešt - Hajduk stajale su sedam eura.

Puno skuplje nisu ni karte za ostale tribine na Steauinu stadionu. Zapad je 15 levija, što je oko 25 kuna, dok ulaznica za istok košta 10 levija, odnosno 15 kuna.

Torcidi je istekla zabrana europskih gostovanja i najavljivalo se da će čak pet tisuća Hajdukovih navijača ići u Bukurešt. No, odziv je puno manji, a razlog je paprena cijena zrakoplovne karte - čak tri tisuće kuna. Primjera radi, za tri tisuće kuna može se kupiti 375 karata za utakmicu.

Unirea nema licencu za igranje na svojem stadionu pa europske utakmice igra na stadionu Steaue. Protiv Zenita je bilo 12 tisuća ljudi, a više nego popularne cijene karata bi mogle motivirati navijače da dođu i daju podršku Unireji koju čeka nemoguća misija hvatanja zaostatka od 1:4.

Pročitajte više