Svjetske naslovnice: Mudra stara lija kaže "Moj Leicester tek je četvrti favorit za naslov"

Screenshot: Sun

INDEX vam donosi pregled naslovnica sportskih medija diljem svijeta.

Engleskima dominira Claudio Ranieri, koji 11 utakmica prije kraja prvenstva s Leicesterom i dalje drži prvo mjesto, sa dva boda prednosti ispred Tottenhama, pet u odnosu na Arsenal i čak devet više od Manchester Cityja, koji doduše ima utakmicu manje.
 
Ipak, iskusnjara Ranieri odlučio se na prokušanu taktiku i reći da su njegove Lisice, iako prvoplasirane, tek četvrti favorit za naslov prvaka Engleske, nakon Spursa, Gunnersa i Citizensa. Naravno, Ranieri više nikome ne može prodavati tu priču, jer Leicester već odavno nije nepoznanica ni iznenađenje, nego ozbiljni kandidat za titulu. 
 
Ali, u najvećem rivalu za naslov, također izneđujuće visoko plasiranom Tottenhamu očito je detektirao ako ne slabu, onda neiskusnu točku u čak 21 godinu mlađem treneru Pochettinu, pa na njega prebacuje ulogu prvog favorita i poručuje kako Leicester nema što izgubiti, dok Tottenham itekako ima. 
 
Talijanski mediji na ključna mjesta stavljaju "+3" ili "Juveov bijeg", jer remijem u drugom derbiju 27. kola, Fiorentina - Napoli (1:1), aktualni prvak i lider podebljao je prednost pred jedinim konkurentom za naslov Napolijem na tri boda.
 
Madridske i dalje mori velika kriza koja potresa Real, pa Marca piše kako su potonuću pridonijeli James i Isco, koji već dugo ne pokazuju ni približno sukladno onom koliko je za njih plaćeno, dok je As preko cijele naslovnice razvukao tužnog Versacea Benzemu, uz otkriće da će zbog ozljede biti tri tjedna van terena, pa Real opet nade u izlazak iz rupe traži s mladim napadaćem Borjom Mayoralom.

Pročitajte više