TRANSFERI

Talijani: Juventus i Inter dogovaraju razmjenu koja bi zatresla Serie A

Foto: EPA

DUGO su trajali pregovori Wande Icardi i milanskog Intera o potpisivanju novog ugovora između njenog muža i klijenta Maura s talijanskim velikanom, ali dogovor nisu postigli te je izgledno da će Icardi ovoga ljeta napustiti Milano.

Situacija je kulminirala kad su se protiv igrača pobunili i navijači Intera koji su zatražili da ga se što prije potjera iz kluba pa bi bilo pravo čudo da ne promijeni klub u prijelaznom roku koji dolazi. 

Icardi i Dybala mogli bi zamijeniti klubove

Već neko vrijeme se kao moguća destinacija za Argentinca spominje Real Madrid, kojem je dovođenje centralnog napadača jedan od prioriteta, ali španjolski mediji pišu da su Madriđani blizu dogovora s Lukom Jovićem iz Eintrachta, pa bi onda Icardi otpao kao opcija. 

Osim Reala, zainteresiran je i Juventus, a talijanski mediji na naslovnicama donose informaciju kako bi, u slučaju da ponuda stigne iz Torina, ona uvjetovala zamjenu igrača između dva kluba. Juventus bi u Milano poslao Paula Dybalu, a put Torina otišao bi Mauro Icardi. 

Juventus nakon ispadanja iz Lige prvaka traži način da se što bolje kadrovski pripremi za sljedeću sezonu, a dovođenjem Icardija dodao bi još jednog vrhunskog golgetera. 

Pročitajte više